Shkenca Kompjuterike

 
 
 
 
Ketu mund të shkarkoni të gjitha ligjeratat e profesorëve, ushtrimet nga lëndët e ndryshme edhe shumë tjera sene...
Këtu mund të lexoni të gjitha lajmet më të reja sa i përket fushës së teknologjise, të gjitha lajmet freskohen çdo ditë...
Duke e parë nevojën për një web për studentët e drejtimit të Shkencave kompjuterike, aty ku studiojmë edhe ne moderatorët e këtij webi kemi vendosur të hapim këtë web që sado pak ata studentet e ketij drejtimi të mund të lajmërohen çka ndodhë në fakultet, ti shkarkojnë ligjeratat, ushtrimet, seminare e shumëçka tjetër.
Mire se vini ne websajtin tonë...
shkencakompjuterike.tk
Home
Email: gardianii@hotmail.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara për shkencakompjuterike.tk © 2008
Vendi dhe mënyra se si mund të kontaktoni moderatorët e webit , nëse keni ndonjë kritikë apo gjithçka tjetër i shkruani njërit prej moderatorëve të webit...
Email: mgervalla@hotmail.com
Aktualisht webin jane duke e perdorur
usera
Ç'do studente (profesore) qe eshte i interesuar te kontriboj ne webin tone (tuajin), mund ta bej kete duke na derguar ligjerata, ushtrime, seminare, rezultate te provimeve, njoftime, literature te ndryshme apo ç'fardo qofte qe ka te bej me kete WebSite ne emailat te cilat jane ne linkun kontakt apo duke i postuar ne forum.

Me respekt moderatoret e Web -it.

vërejtje
Mirë se vini në websajtin tonë...
Ky websajt është i dedikuar më shumë për studentët e drejtimit të shkencave kompjuterike, në departamentin e Matematikës të UP-së.
E kemi parë të arsyeshme të hapim këtë websajt për ti ndihmuar kolegët tanë që sa më lehtë t
ë gjejnë atë literaturë që i nevojitet dhe të lajmërohet për gjithçka që ndodh në fakultet.

Nuk do të thotë që ky web nuk është edhe për studentët tjerë, të gjithë ata që dëshirojnë të dinë më tepër se çka është duke ndodh me teknologjinë më të re në ditët e sotme, kompjuterizmin atëherë ky është vendi më i mirë ku ju mund të gjeni veten ....

lajmërim
* Konkursi per pranimin e studenteve te rinj ne Universitetin e Prishtines, viti 2009.     
    
                                  shkarko ketu


IP juaj eshte: